» förkylning som vägrar ge med sig

30 November 2015 - 12:50

Hej på er
» hoppas det är bra med er?

här hemma är vi fortfarande sjuka, så energin är inte på topp direkt.
keon bestämde sig för att ha sovit klart vid 05, så de var bara att gå upp och starta tv;n och mysa ner oss under en fluffig filt.

fram till för ca 20 minuter sedan har keon hållt sig vaken, efter att han fått mat i magen och lekt sig trött med sina gosedjur i sin säng sover han nu gott. så nu ska jag försöka vila lite fram till han vaknar igen. 

kram på er.

» näsa som rinner och hals som värker

29 November 2015 - 16:26

Hejsan
» hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

förkylning from hell och en hals som värker, sen en sjuk bebis på det är väl bara pricken över i:et. får hoppas det nått botten nu och är på väg åt rätt håll.

sen känns det som mitt hjärta är i tusen biten också, precis som varje gång jimmy åker tillbaka till göteborg för ännu en arbetsvecka. 

till något helt annat, köpte en jättefin sockerburk här om dagen. kommer passa perfekt i nya huset. även om det är ett bra tag till inflytt har jag/vi tänkt handla lite då och då så vi inte står med allting när vi precis flyttat in. har även klickat hem lite prylar som ska få pryda keons rum, det kommer förmodligen någon gång nästa vecka så visar er bild då. lyckades klicka hem en sak precis innan det sålde slut, kommer bli så fint på lillemans rum.

nu ska jag dricka upp mitt te i lugn och ro medan keon sover och försöka samla ihop energi som förtillfälligt är under -0, kram på er.

» sjukstuga

28 November 2015 - 16:00
Hejsan
»  hoppas at allt är bra med er.

här har vi sjukstuga, nu är det inte bara keon som är sjuk utan även jag som har dragit på mig en förkylning och halsont.

så nu ska jag göra värma upp vatten så jag kan göra te med honung sen bädda ner mig under en filt framför tv:n i väntan på att keon ska vakna.

ha en fortsatt bra lördag, kram.

RSS 2.0