» lördagsmys med hösten utanför fönstret.

31 Oktober 2015 - 22:35
Hejsan
» hoppas att allt är bra med er?
 
min dag har varit väldigt lugn. jimmy tog keon på morgonen och lät mig sova vidare ett tag till, världens bästa ♥ efter att jag gått upp ställde jag mig och gjorde ett par proteinsnacks till jimmy för att sedan sätta mig och äta frukost i lugn och ro medan snacksen stod på kylning.
 
efter att vi ätit och fixat oss lite smått gick vi ner till stan för att handla en ny mixer. saknat att dricka våra proteinsmothies innan lägggdags, så det var inte en dag försent att inhandla en ny.
 
efter vi var klara i stan gick vi hemåt igen. i hopp om att min huvudvärk skulle ge med sig så vilade jag lite i soffan, men efter 15 minuter utan resultat så gav jag upp och ställde mig i köket och lagade hemmalagade pannbiffar med potatis och sås - mums! efter maten hamnade vi alla i matkoma så det blev att ta det lugnt och smälta maten.
 
runt 21-tiden var det dags att inviga mixern, süpergott och efterlängtat.
som avslut på kvällen blev det en dusch därefter bäddade vi ner oss i sängen. 
 
hoppas att ni haft en jättemysig lördag, kram på er. ♥

» måndag

26 Oktober 2015 - 11:25
Hejsan
» ny vecka, nya möjligheter
 
vaknat från och till hela natten, och vid 8-tiden gick J  upp med keon så jag fick sova en stund till.
vid 9-tiden kom dock jimmy in med keon så då var det bara att stiga upp.
- behöver jag säga att jag var allt annat än pigg? ;> med en övertrött och gnällig keon bredvid mig var det bara att gnugga mig i ögonen och försöka se bort från min trötthet. enklare sagt än gjort! men, hatten av till mig själv som kommit på ett knep till att trolla bort keons gnällande, att sjunga; tänk om jag hade en liten liten apa.. får keon till att bli tyst. så fort man slutar sjunga så börjar han gnälla igen. 
 
så idag när jag skulle vagga keon till söms så sjöng jag; tänk om jag hade en liten liten apa samtidigt som jag vaggade han lite nätt, så fort jag slutade sjunga pep han till och då var det bara att börja sjunga igen så blev han tyst. - söta lilla livet 
 
nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka njuta av de sista timmarna tillsammans med J  innan han åker tillbaka till göteborg ikväll för en ny arbetsvecka. jag som tidigare tyckt att tiden springer förbi tar tillbaka det och får det osagt. 
 
vi hörs igen senare,
puss och kram.

» nybryggt kaffe och nygräddade bullar

25 Oktober 2015 - 07:36
    
Hej
» lugn morgon med tända ljus, kaffe och nygräddade bullar.
 
keon somnade om strax efter mitt tidigare inlägg så nu ska jag och jimmy ♥ njuta av en ordentlig frukost bestående av nybryggt kaffe och nybakade bullar. 
 
därefter blir det en stunds vila innan det är dags att plugga lite grann.
har även fått hem ett paket här om dagen till keon som jag inte hunnit visa er än, ska försöka hinna ta lite bilder som jag kan dela med mig av till er ikväll. förresten; har startat upp en "bloppis" där jag säljer av keons kläder/skor m.m. kommer även komma upp en del av mina kläder m.m, är ni intresserade så följ mig på; mammatillkeonbloppis på instagram för att inte missa något.
 
nu är bullarna klara, kramar ♥
 
 

RSS 2.0