2015.07.31

31 Juli 2015 - 16:46
` fick rosor av älskling idag  ´
 
finns ingen som överraskar mig så mycket som jimmy gör, inte nog med det har han gett mig det finaste i världen - keon jag älskar er till jordens slut och tillbaka igen.

2015.07.27

27 Juli 2015 - 16:40
Hejsan.
» måndag, ny vecka och nya möjligheter.
 
Keon har börjat vakna flera gånger om nätterna vilket resulterar i att jag också får minimalt med sömn. anledningen till att jag skrev jag är för att jag & jimmy kommit överens om att jag tar nätterna så jimmy får sova sen tar jimmy morgonen så jag får sova ut då istället. fungerar kanon nu under jimmys semester, sen när jimmy återgår till jobbet nästa måndag så läggs naturligtvis den biten över helt på mig just för att sömnen är jätteviktig för jimmy i och med han kör så pass mycket som han gör inom sitt jobb.

men tillbaka till min dag. har trots klockan inte gjort rent för mycket, jimmy väckte mig med frukost på sängen - han skämmer bort mig därefter låg jag kvar i sängen och läste aftonbladet via mobilen fram till att keon vaknade. gjorde mig i ordning för träning men slutade med att jimmy tränade före mig, så nu ligger jag i sängen och väntar på att jimmy ska komma hem med mitt paket som han varit och hämtat. tänkte visa er antingen ikväll eller imorgon vad det är jag beställt, återstår att se vad klockan blir efter att jag tränat klart.
 
men nu ska jag slänga ihop en snabb spellista inför träningen så jag kan samla på mig lite motivation,
för just idag är motivationen inte på topp. vi hörs senare, k r a m a r 

2015.07.26

26 Juli 2015 - 23:06
` Mamma & Pappa älskar dig Keon ´
♥ ♥ 

RSS 2.0