» vi hade turen på vår sida

30 December 2015 - 21:38
Hej
» hoppas att allt är bra med er?
 
steg upp relativt tidigt med keon idag, därefter passade jag på att sova middag när keon också gjorde det så vi tog inte tag i dagen fören klockan var närmare 14.00. 
 
efter att vi sovit middag fixade vi oss lite grann sen åkte hela familjen till frölunda torg och skulle se om vi kunde fynda lite på rean. lite grann lyckades vi minsann hitta. de övre bilderna är kläder vi hittade till jimmy och de undre bilderna är ett par jeans jag hittade, vilket var välbehövligt. 
 
vid 20.00 stängde butikerna och vi kände oss mer än färdiga med shoppingen så vi vandrade ut till bilen. när vi kommer ut på parkeringen så utbrister jimmy; Nej, är inte det vår bil? och pekar mot bilen. JO säger jag.. 
det visar sig att vår ena bildörr står helt öppen, och min första tanke var bilstolen! men turen var på vår sida och allt som fanns i bilen var kvar i bilen, hur sjukt det än må vara så den turen får vi leva på ett tag.
 
därefter körde vi hemåt och nu ska vi hålla kväll.
kramar ♥

» nytt i keons växagarderob

29 December 2015 - 22:18
Hej från Göteborg. 
» bortsett från att vi hade en sur tågvärd så gick resan hit superbra och keon var jätteduktig. 
 
strax efter tidigare inlägg gick vi en runda in mot stan, fanns inte tid till att kolla i jättemånga butiker
men fick handlat en tröja och ett par byxor till keon som hamnade i växagarderoben. ♥ 
 
* * *
 
efter att vi kom fram i göteborg hämtade jimmy upp oss så åkte vi till hans lägenhet för att sedan åka vidare på en lägenhetsvisning. visningen gick superbra och kändes kanon så vi har tackat ja till att hyra den i 6månader från februari, sen de sista månaderna kommer jag bege mig hemåt mot Trelleborg i och med det är dags för keon att skolas in och jag ska återgå till jobbet igen i maj. har aldrig tidigare förstått mig på vänner med barn som sagt att det gör ont i mammahjärtat när det kommer till att lämna ens barn på dagis, men kan säga att redan nu börjar känslan sakta men säkert smyga sig på, att inte ha full kontroll på mitt lilla ♥;a kommer kännas tungt i mammahjärtat. 
 
nu ska jag borsta tänderna och bädda ner mig i en 90säng tillsammans med mannen i mitt liv.
sov så gott, kram.

» fika med en god vän

29 December 2015 - 13:02
Hej på er ♥
» hoppas ni haft en bra morgon och att allt är bra med er.
 
just nu sitter jag på malmö c och fikar tillsammans med en vän i väntan på att klockan ska bli 16.00 då mitt tåg går. älskling ska hämta upp mig och keon när vi är framme så ska vi fira in det nya året tillsammans i göteborg. ♥ 
 
har en del timmar kvar till klockan är 16, så vi funderar på om vi ska gå en runda i stan och se om vi kan göra några fynd istället för att försöka sitta ut tiden här bara. uppdaterar er senare så hörs vi då istället, kram. ♥

RSS 2.0